Wasvoorschriften


De volgende wasvoorschriften gelden voor de AngelGear bikini's:

 

* Fitnessbikini's en bikini's met speciaal kant zijn niet geschikt voor zee en zwembaden. (Informeer hier duidelijk naar)

* Spoel je bikini binnen een paar uur na elke zwembeurt uit met schoon lauw kraanwater, om chloor of zout te verwijderen. Door sterk gechloreerd water kunnen stoffen verbleken.

* Als je bikini vies is geworden, kun je hem met de hand wassen in lauw water met een klein beetje milde zeep.

* Laat je bikini niet uren in het sop weken, maar sop deze korte tijd door het water. Spoel daarna je bikini uit. (Nooit uitwringen) Hang je bikini te drogen uit het directe zonlicht of leg je bikini plat te drogen op het wasrek of op een droge handdoek.

* Berg je bikini pas op als deze helemaal droog is. Als je je bikini opbergt als deze nog nat of vochtig is kan je bikini verkleuren.

* Laat je bikini om dezelfde reden ook niet in een tas of vochtige handdoek zitten.

* Fluorescerende kleuren (neon) zijn niet lichtecht/kleurvast; ze zullen veel sneller verbleken in fel zonlicht en in chloor dan andere stoffen. Hoe langer in de zon, hoe sneller de stof zal verbleken. Daarom kunnen wij geen garantie tegen verkleuring door de zon/chloor geven!

 

 

Volg onderstaande tips om de levensduur van je bikini te verlengen:

 

 

* Doe je design nooit in de wasmachine en droger. Lycra, spandex en suède zijn materialen die beschadigd raken in de wasmachine of droger.

* Gebruik geen bleekmiddel en laat je bikini of kledingstuk niet stomen bij de stomerij.

* Niet strijken.

* Gebruik geen aparte vlekkenreinigers, deze zijn vaak te agressief.

* Vermijd whirlpools, vooral bikini's met reflecterend of glinsterend materiaal kunnen hierdoor beschadigen.

* Vermijd direct contact met zonnebrandcrème en olie. Deze kunnen het elastiek beschadigen en vlekken vooroorzaken op de stof.

* Wees extra voorzichtig als je een beugelbikini wast. De beugels kunnen verbuigen.

* Let op! Vermijd contact met ruwe oppervlakken (muurtjes, rosten, glijbanen e.d.). Omdat de bikini's gemaakt zijn van Nylon/Lycra zullen zij daardoor gaan pillen. (Pluizen)

 

 

Klachten ontstaan door een verkeerde behandeling worden niet gehonoreerd.